Zorg continu beter

Basistraining

Basistraining visiteren
Gaat u deel uitmaken van een visitatiecommissie en wilt u goed voorbereid zijn op deze taak? Met onze basistraining leren wij hoe u kunt bijdragen aan een succesvolle visitatie in de medisch specialistische zorg.

Globaal programma basistraining visiteren
Tijdens de basistraining visiteren wordt aandacht gegeven aan:

1. Introductie op de visitatiemethodiek:

2. Het visitatieproces:

3. Oefeningen gesprekstechnieken

Na het volgen van de basistraining:

Doelgroep
De basistraining is bedoeld voor beginnende visiteurs (medisch specialisten en aios).

Data
– 15 mei
– 3 juli
– 18 september
– 6 november

 

Inschrijven Op het inschrijfformulier kunt u de datum van uw keuze aangeven.
Duur De basistraining duurt 4 uur. Starttijd 09.00 uur. Eindtijd 13.00 uur
Trainers Onze trainingen worden gegeven door 2 ervaren adviseurs. Op basis van de gewenste datum geven wij u de namen van onze adviseurs door.
Deelnemers Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 5 personen en maximaal 10 personen. De deelnemers zijn aangesloten bij verschillende wetenschappelijke verenigingen.
Inschrijven U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar jannasmulders@qualicura.nl met uw naam, WV, instelling, BIG nummer, datum van training en dieetwensen.

N.B.: Bij te weinig inschrijvingen op de door u gekozen datum nemen wij contact met u op voor het plannen van een andere datum.

Contact Wilt u meer weten of over  de trainingen? Neem gerust contact op met Lydia Welling, te bereiken via lydiawelling@qualicura.nl of 085-0202221.
Plaats De trainingen wordt gegeven in Utrecht, bij het centraal station. Twee weken voor de training informeren wij u over de locatie en het adres.
Prijs De basis training kost 225 euro. Hierbij zijn inbegrepen: trainingsmateriaal, koffie, thee, versnaperingen en lunch.
Adviseurs De adviseurs van Qualicura hebben ruime ervaring met het begeleiden van het visitatieproces van begin tot eind in het medisch-specialistisch domein. Zij zijn op de hoogte van het theoretisch kader en kunnen deze vertalen naar de praktijk van het visiteren.
Accreditatie-punten Deelnemers van de trainingen kunnen accreditatiepunten ontvangen. Dit kan per wetenschappelijke vereniging verschillen.

© 2008 - 2020 Qualicura - alle rechten voorbehouden - ontwerp: Buro Hugo