Kennismaken met...

Chantal Jansen

Naam: Chantal Jansen

Functie: Programmamanager bureau

+31(0)85 - 0202 236

  • LinkedIn Social Icon

Wie?

Chantal Jansen, programmamanager Bureau Wetenschappelijke Verenigingen bij Qualicura sinds 2020.

Achtergrond?

Na jarenlange ervaring in diverse management- & HR-ondersteunende en coördinerende functies bij organisaties binnen de gezondheidszorg, wilde ik graag uitbreiden. Boven kijf staat dat ik graag werkzaam ben binnen de zorgbranche. Ik vind het waardevol om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van de zorg. Mijn eerder opgedane ervaring de aansturing van secretariaten / back offices binnen commerciële organisaties wilde ik graag combineren met mijn ervaring binnen de gezondheidszorg. De combinatie van het ondersteunen van de wetenschappelijke verenigingen en het aansturen van het gehele programma ervaar ik als een mooie uitdaging.

Je bent sinds januari 2020 in dienst bij Qualicura. Waarom heb je gekozen om bij Qualicura te werken? Wat maakt het werken bij Qualicura zo leuk?

Qualicura draagt niet alleen een warm hart toe aan de zorg, ook aan haar medewerkers. Dat is voor mij voelbaar vanaf het eerste kennismakingsgesprek. Naast de fijne collega’s, ervaar ik Qualicura als een stimulerende werkomgeving. Als organisatie hebben we verbetering, professionalisering en kwaliteit hoog in het vaandel staan en is er aandacht voor innovatie. De resultaten maken dat ik trots ben op hetgeen we met elkaar bereiken. 

Je hebt ook bij andere werkgevers al behoorlijk wat ervaring opgedaan. Wat is volgens jou de kracht van jouw team bij Qualicura?

Alle bureaumedewerkers zijn resultaatgericht ingesteld waardoor we vaak al een stap verder zijn dan het bestuur of de commissies. Dit maakt dat je als bureau de wetenschappelijke verenigingen kan ontzorgen. De werkwijzen die we hanteren, zijn gericht op kwaliteit, waardoor we zorgvuldigheid kunnen garanderen. Daarnaast merk ik profijt van de combinatie van de drie programma’s die Qualicura aanbiedt. Hierdoor kunnen we een brede expertise bieden.