Kennismaken met...

Kjell Jacobs

Naam: Kjell Jacobs

Functie: Beleidsmedewerker

+31(0)85 - 0202 225

  • LinkedIn Social Icon

Wie?

Kjell Jacobs, beleidsmedewerker bij Qualicura sinds 2017.

Achtergrond?

Na mijn Master opleiding Healthcare Policy, Innovation & Management ben ik enkele jaren werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen en bij verschillende adviesbureaus. In 2017 ben ik gestart bij Qualicura. Een jong adviesbureau dat zich toelegt op het verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Jij hebt ongeveer voor alle afdelingen binnen Qualicura al gewerkt. Wat bevalt je zo goed aan werken bij Qualicura?

We werken in verschillende programma’s met toegewijde adviseurs. Als organisatie zijn we continu op zoek naar manieren om de kwaliteit van zorg te verbeteren en organisaties te ondersteunen en te ontzorgen. De bijdrage die ik hierbij kan leveren bij verschillende opdrachtgevers maakt het een interessante en dynamische werkomgeving.

Je hebt bij Qualicura aan verschillende projecten gewerkt, bijvoorbeeld het opzetten van detachering. Hoe heb je dit ervaren?

Wij zijn momenteel bezig met een uitbreiding van de programma’s binnen Qualicura, met als voorbeeld het programma consultancy & detachering. Binnen dit programma gaan we op zoek naar potentiële opdrachtgevers voor kort- of langdurige projecten waar onze academisch geschoolde adviseurs een positieve bijdrage leveren door werkzaamheden over te nemen en te adviseren gericht op kwaliteitsverbetering. Deze uitbreiding van werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers maakt het werk zeer gevarieerd en zorgt voor nieuwe uitdagingen. Tijdens de COVID-19 pandemie zijn de eerste stappen gezet en dit smaakt zeker naar meer.

 Adres: Emmastraat 2A, 4811AG Breda

Tel. 085-4894934

  • LinkedIn Social Icon