top of page

Kennismaken met...

Lizette van Loon

Foto Lizette van Loon

Naam: Lizette van Loon

Functie: Financieel medewerker

Wie?

Lizette van Loon, financieel medewerker bij Qualicura sinds 2015. 

Achtergrond?

Jarenlang heb ik als financieel medewerker gewerkt voor bedrijven in verschillende sectoren. In 2015 ben ik tijdelijk in dienst gekomen als financieel medewerker, maar door de snelle groei van Qualicura ben ik nu in vaste dienst.

Jij bent al een behoorlijke periode bij Qualicura werkzaam. Je werkt voor Qualicura maar ook voor de wetenschappelijke verenigingen op de (financiële) administratie. Is er de afgelopen jaren veel veranderd in de werkzaamheden?

Zeker, in het begin werkte ik alleen maar voor Qualicura, in de loop der jaren zijn daar verschillende wetenschappelijke verenigingen bijgekomen. Dit jaar zijn we voor alle verenigingen overgegaan naar een boekhoudprogramma voor de financiële administraties, waardoor we verder kunnen automatiseren.

Omdat je zo’n stabiele factor bent en omdat je al enige tijd bij Qualicura werkt, heb je ook al veel zien veranderen. Waarom is Qualicura de laatste tijd zo snel gegroeid en wat is dan de kracht van Qualicura?

De kracht van Qualicura is dat we een hecht team zijn en iedereen gemotiveerd is om kwaliteit te leveren en elkaar te helpen waar nodig. Door het leveren van kwaliteit hebben we tevreden klanten. Deze klanten en het aanbieden van meerdere diensten in de loop der jaren hebben zeker bijgedragen aan een snelle groei.

bottom of page