Kennismaken met...

Merel Tax

Naam: Merel Tax

Functie: Projectondersteuner bureau

+31(0)85 - 0202 231

  • LinkedIn Social Icon

Wie?

Merel Tax, projectondersteuner bureau bij Qualicura sinds 2019.

Achtergrond?

Na het afronden van mijn studie Gezondheidszorgtechnologie ben ik op zoek gegaan naar zorggerelateerde bedrijven waarin ik mij meer kon richten op de kwaliteit en beleidsmatige aspecten van de zorg. Toen ben ik bij Qualicura beland, een organisatie met veel kennis en ervaring in het waarborgen van kwaliteit in de zorg.

Sinds enige tijd biedt Qualicura ook de organisatie van medische congressen aan. Jij hebt daar behoorlijk wat ervaring mee bij verschillende wetenschappelijke verenigingen. Kan je vertellen wat er zo leuk is aan de organisatie van congressen en/of bijscholingen?

Bij de organisatie van de congressen heb ik veel contact met sponsoren, deelnemers en sprekers. De communicatie tijdens de organisatie is erg belangrijk zodat duidelijk is wat er van elkaar verwacht wordt. De laatste weken richting het congres zijn het belangrijkst om de laatste punten door te nemen met de betrokkenen. Het geeft mij veel voldoening als de organisatie, de planning en de communicatie tijdens het congres soepel verlopen. 

Inmiddels ben je als ondersteuner werkzaam bij zowel visitaties als bij bureau. Je hebt hierdoor al behoorlijk wat ervaring op kunnen doen. Zou je iets kunnen vertellen over de werkzaamheden die je voor de wetenschappelijke verenigingen doet?

Als ondersteuner ben ik werkzaam voor drie verenigingen; de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde (NVNG), de Nederlandse Vereniging voor Allergologie en Klinische Immunologie (NVvAKI) en de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie (NVVN). Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit de organisatie van medische congressen, het contact met sponsoren, de accreditatie en ondersteuning van het bestuur. Dit vind ik erg leuk om te doen.

 Adres: Emmastraat 2A, 4811AG Breda

Tel. 085-4894934

  • LinkedIn Social Icon