Kennismaken met...

Yvonne van Mensvoort

Naam: Yvonne van Mensvoort

Functie: Beleidsmedewerker

+31(0)85 - 0202 224

  • LinkedIn Social Icon

Wie?

Yvonne van Mensvoort, beleidsmedewerker bij Qualicura sinds 2016.

Achtergrond?

Na mijn opleiding gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht ben ik gestart bij Qualicura.

Je bent betrokken geweest bij het project STeRK. Kan je iets vertellen over wat STeRK precies is? 

Project STeRK (Structurele Terugkoppeling Resultaten Kwaliteitsvisitaties) had als doel om de meest optimale werkwijze te testen van het onderhouden van de normen- en waarderingssystematiek en om een kwaliteitscyclus te implementeren ten aanzien van de kwaliteitsvisitaties. Veertien wetenschappelijke verenigingen hebben deelgenomen aan dit project, waarvan ik vier wetenschappelijke verenigingen heb begeleid.

Je bent één van de medewerkers die al lang in dienst zijn bij Qualicura. Inmiddels zijn er een stuk meer diensten en collega's bijgekomen. Wat maakt het werken bij Qualicura voor jou zo leuk? 

Binnen Qualicura heerst een informele sfeer en hebben we een leuk team van collega’s. Daarnaast behoorde thuis werken altijd al tot de opties, wat ik als prettig ervaar. Door de uitbreiding van diensten heb ik een gevarieerder takenpakket gekregen, waardoor mijn werkzaamheden uitdagend blijven. Tot slot vind ik de contacten met verschillende medisch specialisten leuk en hoop door mijn werkzaamheden een steentje bij te dragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg.