Zorg continu beter

Verdiepingstraining

Verdiepingstrainingen visiteren
Bent u al enige tijd lid van een visitatiecommissie ad hoc en wilt u uw kennis uitbreiden of ervaringen uitwisselen? Dat kan. Bij onze verdiepingstrainingen praten wij u bij over de recente ontwikkelingen met betrekking tot visitaties en gaan wij dieper in op één van 3 waardevolle competenties:

Competentie A: Feedback geven

Competentie B: Gesprekstechnieken

Competentie C: ntb

U leert niet alleen van ons. U wisselt ook ervaringen uit met uw medecursisten. U kunt vooraf vragen stellen of casussen inbrengen.

Resultaat
Na het volgen van de verdiepingstraining:

Doelgroep
De training is bedoeld voor ervaren visiteurs (medisch specialisten en aios).

Data
– 15 mei
– 3 juli
– 18 september
– 6 november

 

Inschrijven Op het inschrijfformulier kunt u de datum van uw keuze aangeven.
Duur De verdiepingstrainingen duren 4 uur. Starttijd 13.30 uur. Eindtijd 17.30 uur
Trainers Onze trainingen worden gegeven door 2 ervaren adviseurs. Op basis van de gewenste datum geven wij u de namen van onze adviseurs door.
Deelnemers Het aantal deelnemers bedraagt minimaal 5 personen en maximaal 10 personen. De deelnemers zijn aangesloten bij verschillende wetenschappelijke verenigingen.
Inschrijven U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar jannasmulders@qualicura.nl met uw naam, WV, instelling, BIG nummer, datum van training en dieetwensen.

N.B.: Bij te weinig inschrijvingen op de door u gekozen datum nemen wij contact met u op voor het plannen van een andere datum.

Contact Wilt u meer weten of over  de trainingen? Neem gerust contact op met Lydia Welling, te bereiken via lydiawelling@qualicura.nl of 085-0202221.
Plaats De trainingen wordt gegeven in Utrecht, bij het centraal station. Twee weken voor de training informeren wij u over de locatie en het adres.
Prijs De verdiepingstrainingen kosten 300 euro. Hierbij zijn inbegrepen: trainingsmateriaal, koffie, thee, versnaperingen en lunch.
Adviseurs De adviseurs van Qualicura hebben ruime ervaring met het begeleiden van het visitatieproces van begin tot eind in het medisch-specialistisch domein. Zij zijn op de hoogte van het theoretisch kader en kunnen deze vertalen naar de praktijk van het visiteren.
Accreditatie-punten Deelnemers van de trainingen kunnen accreditatiepunten ontvangen. Dit kan per wetenschappelijke vereniging verschillen.

© 2008 - 2020 Qualicura - alle rechten voorbehouden - ontwerp: Buro Hugo