Zorg continu beter

Workshops

Workshop do’s en don’ts bij het visiteren
Wilt u iets extra’s doen voor de visiteurs die aan uw wetenschappelijke vereniging verbonden zijn? Daarvoor hebben wij een leerzaam en ludiek programma. Met al onze ervaring weten wij precies wat wel en niet werkt om alles uit een visitatie te halen. Deze do’s en don’ts delen wij graag.

Resultaat
Na het volgen van de workshop:

Doelgroep
De workshop is bedoeld voor visiteurs en aspirant-visiteurs (aios en medisch specialisten).

 

Workshop visiteren op maat
Organiseert u een congres of ander evenement? En wilt u uw geïnteresseerde leden informeren en laten inspireren tijdens een workshop? Wij delen onze kennis en ervaring over visiteren van medisch specialisten graag. Op basis van uw specifieke wensen stellen wij een workshop voor u samen. Het is mogelijk om hiervoor trainingsacteurs in te zetten.

Resultaat
Na het volgen van de workshop:

Doelgroep
De workshop is geschikt voor de door u gekozen doelgroep.

Datum De workshop wordt gegeven op de door u gewenste datum.
Aantal Het aantal workshop dat wij geven op uw evenement wordt door u bepaald.
Duur De duur van de workshop wordt in overleg bepaald.
Trainers Onze workshop worden gegeven door 2 ervaren adviseurs. Op basis van de gewenste datum geven wij u de namen van onze trainers door.
Deelnemers Het aantal deelnemers wordt door u bepaald. Wij worden graag 2 weken van tevoren geïnformeerd over het aantal deelnemers.
Inschrijven Wij gaan er vanuit dat u de inschrijvingen regelt. Indien nodig kan Qualicura hierbij ondersteunen (tegen meerprijs).
Contact Wilt u meer weten of onze workshops? Neem gerust contact op met Lydia Welling, te bereiken via lydiawelling@qualicura.nl of 085-0202221
Plaats De workshop Do’s en Dont’s wordt gegeven tijdens uw evenement. Wij gaan er vanuit dat u een ruimte beschikbaar stelt.

De workshop op maat kan gegeven worden tijdens uw evenement of in company. Wij gaan er vanuit dat u een ruimte beschikbaar stelt

Prijs Voor de workshop wordt een aparte prijsopgave gemaakt na inventarisatie van uw wensen.

© 2008 - 2020 Qualicura - alle rechten voorbehouden - ontwerp: Buro Hugo