top of page

Kennismaken met...

Bauke Hoppenbrouwers

Foto Bauke Hoppenbrouwers

Naam: Bauke Hoppenbrouwers

Functie: HR-adviseur

+31(0)85 - 0202 230

  • LinkedIn Social Icon

Wie?

Bauke Hoppenbrouwers, HR-adviseur bij Qualicura sinds 2019.

Achtergrond?

Na een aantal jaren te hebben gewerkt, heb ik in 2013 besloten om de deeltijd opleiding Human Resource Management te volgen. Redelijk snel daarna kwam ik als HR-adviseur bij Qualicura terecht en daar voel ik mij als een vis in het water; een jonge organisatie met veel ambitie om de zorg in Nederland te verbeteren.

Je zegt dat je je bij Qualicura als een vis in het water voelt, zou je dat kunnen toelichten?

Wat ik daarmee bedoel, is dat alle medewerkers extreem gemotiveerd zijn om een bijdrage aan de kwaliteit in de zorg te leveren. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Ik ben blij dat ik daar aan kan bijdragen. Door onder andere onderwijsmomenten, beleidsdagen, referaten en intervisies houden we elkaar scherp en laten we elkaar groeien. We geven elkaar ook de ruimte om te ontwikkelen, waarbij we iedereen in hun waarde laten.

Kan je vertellen waar je het meest trots op bent bij Qualicura?

Ik ben het meest trots op hoe we met zijn allen de Covid-19 periode zijn doorgekomen. Dit was natuurlijk voor iedereen een onzekere periode omdat er veel werk wegviel. Door de innovatieweken te introduceren zijn veel projecten opgepakt en/of uitgewerkt. Het was erg mooi om te zien hoe iedereen naar mogelijkheden zocht om Qualicura te verbeteren.

bottom of page