top of page

Vanuit wetenschappelijke verenigingen worden jaarlijks congressen, nascholingsdagen en symposia georganiseerd voor medisch specialisten. Door aanwezig te zijn bij deze evenementen ontvangen medisch specialisten accreditatiepunten die zij nodig hebben om zich te kunnen herregistreren als arts. 

Qualicura heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het organiseren van medische congressen, nascholingsdagen en symposia conform CGR-wetgeving. 

Wij informeren u graag over hoe Qualicura u kan ontzorgen in de organisatie van medische evenementen. Qualicura levert geen standaard pakketten, maar levert maatwerk. Wij kunnen uw vereniging volledige ondersteuning bieden, maar zijn ook in te schakelen voor één of meerdere van de onderstaande taken.

-    Het regelen van een locatie; 
-    Het opstellen van draaiboeken en actielijsten; 
-    Het opstellen en bewaken van de begroting; 
-    Het opstellen van contractafspraken met stakeholders; 
-    Het werven en onderhouden van contact met sponsoren;
-    Het aanvragen van accreditatie;
-    Het begeleiden van sprekers. 

COVID-19 
Door de COVID-19 pandemie bestaat de kans dat evenementen in de toekomst een ander karakter krijgen dan voorheen. Qualicura denkt ook nu graag met u mee over hoe we een fysiek, hybride of volledig digitaal evenement voor u kunnen organiseren. 

Qualicura werkt met partners die gespecialiseerd zijn in het online aanbieden van medische evenementen waarbij accreditatie, sponsering, online stemmen en vragen stellen aan sprekers nog steeds mogelijk is. 

Streeft u ernaar uw evenement fysiek te laten plaatsvinden, dan werken wij graag de mogelijkheden voor u uit in verband met de 1,5 meter samenleving. 


Bent u benieuwd Qualicura voor u kan betekenen? Of heeft u vragen over de ondersteuning van Qualicura bij uw medisch congres? Dan kunt u contact opnemen met Bauke Hoppenbrouwers via medischecongressen@qualicura.nl
 

Medische congressen

bottom of page