top of page

Kennismaken met...

Martine van Loon

Foto van Martine van Loon

Wie?

Martine van Loon, beleidsmedewerker bij Qualicura sinds 2017.

Achtergrond?

In 2013 ben ik bij Qualicura begonnen als projectmedewerker. Destijds was Qualicura een klein bedrijf met 5 medewerkers dat vooral gericht was op het begeleiden van opleidings- en kwaliteitsvisitaties. Door de jaren heen is het werkpakket van Qualicura flink gegroeid en meer divers geworden. Sinds 2017 werk ik met veel plezier als beleidsmedewerker voor de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire Geneeskunde (NVNG). Na vijf jaar vond ik het leuk om een overstap te maken naar een voor mij nieuwe vereniging. Sinds begin 2023 ben ik dan ook actief voor de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie (NVvN).

Jij hebt Qualicura bijna van de start aan meegemaakt. Zeker omdat Qualicura zo snel gegroeid is, zal dit niet altijd even gemakkelijk geweest zijn. Ben je dan extra trots op wat Qualicura de afgelopen jaren bereikt heeft?

Naam: Martine van Loon

Functie: Beleidsmedewerker

+31(0)85 - 0202 223

Elk jaar is Qualicura gegroeid, zowel in het aantal medewerkers als in het aantal klanten en opdrachten. Bij voorkeur loopt dit gelijk met elkaar op, maar dat lukt niet altijd. Qualicura is vooral zo gegroeid door de kwaliteit die wij leveren. Dat maakt dat bestaande klanten lang bij ons blijven en er elk jaar ook weer nieuwe klanten bijkomen. Ik ben trots dat wij dat met zijn allen als team bereiken en nastreven.

De werkzaamheden van de wetenschappelijke verenigingen zijn heel divers. Hierdoor wordt een behoorlijke flexibiliteit van de medewerkers gevraagd. Is dat dan ook de kracht van Qualicura?

Wij staan graag voor klanten klaar en proberen zo goed mogelijk op wensen van de klant in te springen. Soms komt de planning van de klant niet helemaal overeen met die van ons, maar wij zoeken altijd naar een oplossing. Die flexibiliteit, maar ook de klantgerichtheid, is zeker een kracht van Qualicura.

bottom of page