top of page

Kennismaken met...

Caroline van Dongen

Foto Caroline van Dongen

Naam: Caroline van Dongen

Functie: Officemanager / projectondersteuner

+31(0)85 - 0202 227

Wie?

Caroline van Dongen, officemanager en projectondersteuner bij Qualicura sinds 2017.

Achtergrond?

Met jarenlange ervaring als secretaresse en projectondersteuner bij voornamelijk een adviesorganisatie in het sociale domein, wilde ik mij inzetten voor Qualicura waar ik kan bijdragen aan de kwaliteit van zorg. Qualicura heeft maatschappelijk betrokken medewerkers die zich met het hart inzetten voor de kwaliteit van zorg, en als collega’s ook oog hebben voor elkaar. Het voelt goed om daarvan deel uit te mogen maken.

Toen jij hier begon, werkten er 11 mensen bij Qualicura. Inmiddels werken er 20 medewerkers in uiteenlopende functies bij Qualicura. Wat is voor jou de grootste verandering bij Qualicura waar je het meest trots op bent?

Qualicura heeft in zeer korte tijd een enorme groei doorgemaakt. We hebben een heuse professionaliseringslag gemaakt. Omdat deze metamorfose in een korte periode plaatsvond, ging dit niet altijd even makkelijk. Een professioneel bedrijf opbouwen kost nou eenmaal tijd en energie. Het is mooi te ervaren dat iedere medewerker hieraan zijn eigen bijdrage levert, waardoor een mooie organisatie wordt neergezet. Het is mooi te ervaren dat we ook hierin een hecht team zijn.

Je werkt al enige tijd voor een vaste wetenschappelijke vereniging. Kan je kort uitleggen wat je doet en wat het zo leuk maakt om voor deze vereniging te werken?

Als projectondersteuner ben ik betrokken bij de Nederlandse Vereniging voor Nucleaire geneeskunde (NVNG) en de Nederlandse Vereniging voor Neurochirurgie (NVvN).

Het plannen van kwaliteits- en opleidingsvisitaties waarbij ik contact heb met diverse ziekenhuisafdelingen en commissieleden en het ondersteunen van diverse visitatiecommissies zijn taken die voor uitdaging zorgen. Ik zet mij van harte in om met de betrokkenen tot goede afspraken en mooie resultaten te komen.

bottom of page